Home » Mobilt bredbånd fra Happybytes

Når man skal velge nett er det mange forskjellige typer nett man kan velge mellom. Vi bruker 4G til mobilen og har en vanlig ruter hjemme til nettet vi bruker der, men det finnes en tredje mulighet også – nemlig mobilt bredbånd. Det gir deg akkurat den samme, gode kvaliteten som det vanlige nettet du bruker hjemme allerede – bare enda mer praktisk! Dette er nemlig nett du kan ta med deg på hytta, fisketur eller roadtrip, uansett hvor du er kan du få nett.

Med mobilt bredbånd får du alt du trenger, bare enklere! Det er ingen bindingstid, ingen fast månedspris, full Telenor-dekning med 4G/5G, og gir deg nett uansett om du er på hytta, båten, på camping eller hjemme. Det er veldig smart, og noe som gir deg helt andre muligheter til å surfe for en billig penge, uansett hvor du er. Med mobilt bredbånd får nemlig den samme kvaliteten og styrken på nettet, bare mye mer praktisk – og du betaler bare for akkurat det du bruker.

Slik fungerer det

Med Bare Data får du et mobilt bredbånd der du bare betaler for det du bruker, og er et abonnement helt uten bindingstid eller en fast pris i måneden. Du betaler rett og slett for det du bruker, og ikke en krone mer. Du kan for eksempel velge å bruke dette bare på hytta, og med dette abonnementet betaler du bare for det nettet du bruker, når du bruker det, noe som betyr at du kan bruke nettet når du er på hytta – uten å måtte betale for nett hver måned, bare de månedene der du faktisk bruker det.

Bruker du ikke data, betaler du ikke for data, og hvis du bruker bare litt, betaler du også bare for det lille du bruker. Dette er et abonnement som er tilpasset ditt personlige forbruk, og gir deg unike muligheter til å få det du trenger, uten å behøve å betale for nett du ikke bruker. Så enten du vil ha nett når du er på hytta, eller vil ta med det nettet på hytta, på båten eller på camping om sommeren, er dette den perfekte løsningen.

Dette får du

I et abonnement hos Happybites får du mange fordeler, og her er noen av dem.

  • Full Telenor-dekning med 4G/5G
  • Ingen bindingstid
  • Full fleksibilitet
  • Ingen fast pris per måned
  • Fri fart (nyt raskt nett overalt)
  • Datakontroll sånn at du kan holde øye med forbruket ditt
  • Dekning i hele Norge

Det er selvsagt enkelte begrensninger til abonnementet, og en av disse tingene er for eksempel at man ikke kan bruke det i utlandet. Men de aller fleste nordmenn har båt, hytte eller campingvogn i Norge, så dette er noe som ikke kommer til å påvirke de aller fleste. Det at man bare betaler for nettet når man faktisk bruker det, er også noe som er en klar fordel som gjør at regningen generelt sett blir lavere enn det hadde vært hvis man hadde valgt nett på en annen måte.

4,0 rating
© Copyright Mobilt-Bredband.no | All Rights Reserved | Powered by WordPress