Her skal vi ta for oss tilbudene du kan få dersom du benytter deg av abonnement fra Ice for ditt mobile bredbånd. Dermed kan det være enklere for deg å vurdere om dette er abonnementet som passer best for deg og din familie.

Mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd kan du enkelt ta med deg internett uansett hvor du skal. Ta med deg nettet på hytta, på lang ferie til utlandet eller bare benytt det mobile bredbåndet som hjemmenettverk. Ruteren trenger ikke å installeres og den er derfor svært enkel å ta med seg rundt dersom du skulle ha behov for det. Med andre ord kan du enkelt ta den med deg uansett hvor du skal.

Med mobilt bredbånd fra Ice så får du også 30 dagers åpent kjøp. Det vil si at du kan levere den tilbake å få pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd med ruteren eller dekningen, eller hva enn det måtte være. Med abonnement fra Ice får du også de tre første månedene til halv pris. Dersom dette er et tilbud du ønsker å benytte deg av så kan du være sikker på at det er litt penger å spare. Du kan også velge mellom forskjellige rutere, slik at du selv kan bestemme hvor kraftig ruter du føler at du har behov for. Med andre ord så trenger du ikke betale for mer enn det du har behov for.

Abonnement og priser

I tillegg til at du får halv pris de første tre månedene og 30 dagers åpent kjøp, så får du også Data Rollover hver måned. Det vil si at om du velger abonnementet med 15 GB og kun bruker 12 GB en måned så har du altså 18 GB den neste måneden. Det betyr altså at du får brukt all dataen som du betaler for.

Dette er abonnementene du kan velge mellom:

  • 7 GB: Abonnementet med 7 GB er perfekt for deg som kun trenger mobilt bredbånd for å surfe litt i ny og ne for å for eksempel sjekke nettavisen eller liknende. Dette abonnementet koster 99 kroner i måneden.
  • 15 GB: Abonnementet med 15 GB er perfekt for deg som ønsker å surfe litt hver dag og som gjerne vil kunne se en video i ny og ne. Dette abonnementet koster 149,50 kroner i måneden.
  • 50 GB: Abonnementet med 50 GB i måneden er perfekt for deg som ønsker å både surfe og streame, eller for deg som ønsker å dele det mobile nettverket med andre. Dette abonnementet koster 239,50 kroner i måneden.
  • 100 GB: Abonnementet med 100 GB er perfekt for deg som ønsker å både streame og surfe og samtidig ønsker å dele nettverket med resten av familien. Dette abonnementet koster 299,50 i måneden.
  • 300 GB: Abonnementer med 300 GB er perfekt for deg som vil ha nett for hele familien. Dette abonnementet koster 399,50 kroner i måneden.
Mobilt bredbånd fra Ice
4.3/5