Et mobilt bredbånd er et trådløst nettverk som du kan ta med deg overalt og som du enkelt kan koble deg til når du er på ferie, på hytta, i bilen eller som du kan bruke som hjemmenettverk. Et mobilt bredbånd kan absolutt være med å gjøre ferien bedre, men hvordan skal du vite hvilket du skal velge?

Vi sammenlikner avtalene du får hos de forskjellige operatørene slik at det blir enklere for deg å finne ut hvilket abonnement som passer best for deg og eventuelt også for familien. Vi skal gå igjennom priser, tilbud og fordeler med abonnementene fra OneCall slik at du kan ta en titt å vurdere om dette er det perfekte mobile bredbåndet for deg.

Mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd fra OneCall trenger du kun å koble opp enheten din mot en mini-ruter. Denne mini-ruteren koster 999 eller den kan betales med delbetaling dersom det skulle være ønskelig. Ruteren har touch skjerm og er svært liten og petit slik at den er enkel å ta med seg uansett hvor du skal. Ruteren gir deg lynrask 4G dekning uansett hvor i landet du måtte befinne deg slik at du alltid kan se serier, sjekke nyhetene eller svare på mail.

Hastigheten på nettverket er like rask på alle abonnementene, noe som betyr at du ikke trenger å ta til takke med treigere nett dersom du velger den minste pakken. Nettverket kan kun brukes i Norge, men slik er det med de fleste mobile bredbånd som tilbys på markedet. OneCall tilbyr heller ikke Data Rollover eller TaMedData som de kaller det på abonnementer som omhandler mobilt bredbånd. Det betyr altså at dersom du ikke bruker opp dataen din en måned så vil du ikke få muligheten til å benytte deg av den resterende dataen neste måned.

Abonnementer og priser

OneCall har noen færre abonnementer å velge mellom sammenliknet med konkurrentene, men det kan fremdeles være et abonnement som passer perfekt for deg. Dersom du skulle ha bruk for mer data en måned kan du enkelt kjøpe tilleggsdata ved å logge inn på onecall.no eller ved å bruke appen. Her kan du også finne andre tilleggstjenester og dine andre abonnementer dersom du også har ditt normale mobilabonnement hos OneCall.

Dette er abonnementene du kan velge mellom:

  • 30 GB: Abonnementet med 30 GB passer perfekt for deg som ønsker å surfe en del og som også kanskje ønsker å se en episode eller to mens du er på hytta eller på telttur. Dette abonnementet koster 299 kroner i måneden.
  • 60 GB: Abonnementet med 60 GB passer perfekt for deg som enten ønsker å streame litt ekstra eller for deg som ønsker å dele abonnementet med noen andre. Dette abonnementet koster 399 kroner i måneden.
  • 150 GB: Abonnementet med 150 GB passer perfekt for deg som ønsker å kunne surfe og streame filmer og serier. Dette abonnementet kan enkelt deles med resten av familien slik at alle kan surfe og streame gjennom ferien. Dette abonnementet koster 499 kroner i måneden.
Mobilt bredbånd fra OneCall
4.8/5