Dette kan være løsningen som gjør at du kan være på hytta litt lenger, eller kose deg litt ekstra om kveldene på camping fordi du kan se på filmer og serier på strømmetjenestene du bruker uten å måtte bruke nettet på mobilen din.

Det er mange gode grunner til å velge mobilt bredbånd. Du får rett og slett den perfekte kombinasjonen av Wi-Fi og 4G uansett hvor du er, sånn at du kan få akkurat det du trenger – en skikkelig god bredbåndsopplevelse overalt! Du kan gi hele familien datatilgang på hytta, akkurat på samme måte som hjemme, sånn at det å være på hytta er noe man kan kose seg med litt lettere, fordi man kan kose seg på samme måte på hytta, som man ville gjøre hjemme. Med mobilt bredbånd fra Release betaler du også bare for de månedene du bruker nettet, fordi du kan sette på pause hvis du ikke trenger det en måned.

Velg mellom disse pakkene

Når du skal velge mobilt bredbånd er det mange forskjellige pakker du kan velge mellom, og hos Release kan du velge mellom fire forskjellige pakker mellom 50 GB data og 500 GB data. Her får du en oversikt over det du kan velge mellom:

  • 50 GB koster 449 kr i måneden
  • 100 GB koster 549 kr i måneden
  • 200 GB koster 749 kr i måneden
  • 500 GB koster 1099 kr i måneden

Med de forskjellige pakkene kan du velge hvor mye data du trenger, sånn at du alltid har det du trenger, men uten å betale for mer enn det man trenger. Avhengig av om man vil ha pause eller ikke, betaler man forskjellige priser. Prisene over, er for det vanlige abonnementet, mens de følgende prisene er priser for bredbånd med pausepris.

  • 50 GB koster 5549 kr i måneden med pausepris
  • 100 GB koster 649 kr i måneden med pausepris
  • 200 GB koster 849 kr i måneden med pausepris
  • 500 GB koster 1149 kr i måneden med pausepris

Ta med deg nettet overalt i Norge

Det å kunne ta med seg nettet på hytta, eller på tur i det hele tatt, er noe som mange liker veldig godt, og til tross for at dette nettet ikke kan brukes i utlandet, men bare i Norge, er dette likevel ikke noe som er et problem for de aller fleste – for det er i hovedsak her i Norge at vi nordmenn har hytte, båt eller campingvogn. Det er full fleksibilitet og frihet i forhold til hvordan du vil at abonnementet ditt skal settes sammen, noe som gjør at du kan skreddersy det du velger til akkurat dine behov.

Mobilt bredbånd fra Release
2.5/5