Vi sammenlikner avtalene de forskjellige selskapene gir deg slik at du enkelt kan finne det mobile bredbåndet som passer best for deg. På den måten kan du selv vurdere hva du har behov for og hvilket abonnement du ønsker å benytte deg av

Mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd fra Talkmore så benytter du deg av det mobile bredbåndet som igjen ble kåret til årets beste (2021). Du kan selv velge om du ønsker det mobile bredbåndet i form av et SIM-kort der en i familien kan dele nett med resten eller om du ønsker å kjøpe en trådløs ruter i tillegg. For 29 kroner ekstra i måneden kan du også få et ekstra datakort dersom dere for eksempel er to som deler på abonnementet.

Du kan alltid endre datapakken din dersom du føler at du trenger mer eller mindre data enn det du allerede har. Dette kan du enkelt endre i appen eller på Mine Sider på nettsiden. Skulle du trenge litt ekstra data en måned så kan du også kjøpe en ekstra datapakke som varer i 30 dager. Kanskje skal dere på en litt lenger tur eller kanskje tenker du at hjemmekontor på hytta hadde vært deilig og at du da trenger litt ekstra data.

Abonnement og priser

Som hos alle andre operatører så finnes det flere forskjellige abonnementer du kan velge mellom. Alle abonnementene har Telenor dekning og dekningsgaranti og nettverkshastigheten er like god på alle abonnementene. Med andre ord så trenger du ikke å ta til takke med treigere nettverk kun fordi du ikke surfer så mye. Her kan du velge akkurat den pakken som passer best for deg. Du får også Data Rollover på alle abonnementene som betyr at du dersom du ikke bruker opp all dataen en måned, så kan du bruke den neste måned.

Dette er abonnementene du kan velge mellom:

  • 10 GB: Abonnementet med 10 GB er perfekt for deg som kun surfer litt innimellom og som kanskje ønsker å se en liten video i ny og ne. Dette abonnementet koster 249 kroner i måneden.
  • 20 GB: Abonnementet med 20 GB er perfekt for deg som surfer litt hver dag og som ønsker å spille av et par videoer ved behov. Du kan for eksempel enkelt se en YouTube video uten dårlig samvittighet. Dette abonnementet koster 349 kroner i måneden.
  • 50 GB: Abonnementet med 50 GB er perfekt for deg som ønsker å både surfe hver dag og streame ved behov. Abonnementet passer også godt for deg som ønsker å dele nettverket med noen. Dette abonnementet koster 449 kroner i måneden.
  • 100 GB: Abonnementet med 100 GB er perfekt for deg som ønsker å kunne streame uten dårlig samvittighet og som ønsker å dele nettverket med familien. Dette abonnementet koster 699 kroner i måneden.
Mobilt bredbånd fra Talkmore
4.5/5