Og det beste? Ingen bindingstid! Dette betyr at du fritt kan bytte abonnement eller tilbyder når som helst, uten ekstra kostnader eller komplikasjoner. Det er perfekt for deg som verdsetter fleksibilitet og frihet i hverdagen.

Alle mobilabonnement fra PlussMobil

PlussMobil tilbyr en rekke mobilabonnementer designet for å møte de forskjellige behovene til moderne mobilbrukere. Uansett om du er en sporadisk bruker som bare trenger de grunnleggende funksjonene eller en teknologi-entusiast som krever høy datakapasitet, har PlussMobil en plan som passer. Alle abonnementene kommer med fri tilgang til Telenors stabile og raske 4G/5G-nettverk, og med PlussMobil kan du være sikker på at du får både kvalitet og god verdi for pengene. Abonnementene er uten bindingstid, noe som gir deg friheten til å skifte eller tilpasse ditt abonnement etter behov. Dette gjør PlussMobil til et fleksibelt valg for alle som ønsker full kontroll over sitt mobilforbruk uten overraskelser.

Standardabonnementet

Det mest populære valget for mange! Med ubegrenset tale, SMS og MMS, samt nok data til å holde deg gående hele måneden. Perfekt for deg som bruker telefonen regelmessig, men ikke nødvendigvis til streaming av tunge datafiler. Dette abonnementet er designet for å møte behovene til daglig kommunikasjon og moderat databruk, slik at du aldri trenger å bekymre deg for ekstra kostnader.

Dataintensivt abonnement

For deg som virkelig vil utnytte kraften av 5G og strømme videoer, spille spill eller jobbe mobilt uten bekymringer. Velg mellom 25 Mbt/s til hele 1 000 Mbt/s avhengig av dine behov. Dette abonnementet er ideelt for den moderne forbruker som krever høy ytelse og hastighet for å støtte sin digitale livsstil, enten det er for arbeid eller underholdning.

Økonomipakken

Ideell for barn eller eldre som primært trenger å ringe eller sende meldinger. Enkel, rimelig og trygg! Dette abonnementet tilbyr en kostnadseffektiv løsning for de som ikke nødvendigvis trenger data, men fortsatt ønsker tilgang til pålitelig mobilkommunikasjon. Det er også en utmerket startpakke for ungdom eller de som skal ha sitt første mobilabonnement.

Fordeler med PlussMobil mobilabonnement

Med PlussMobil får du ikke bare et mobilabonnement. Du får tilgang til eMagasiner fra Aller Media, rabatt på strømavtaler og gratis mobilforsikring i tre måneder! Tenk å kunne lese de nyeste utgavene av KK eller Dagbladet helt gratis. I tillegg kan du nyte andre digitale godbiter som tilbys gjennom samarbeid med forskjellige tjenester og produkter, som gir deg mer verdi for pengene.

Hvilken dekning har PlussMobil?

PlussMobil bruker Telenors nettverk, så du er sikret god dekning over hele landet, både 4G og nå også 5G. Det betyr rask og stabil tilkobling hvor enn du befinner deg i Norge. Dette sikrer at du kan stole på telefonen din i nesten enhver situasjon, enten det er hjemme, på jobb, eller når du reiser.

Egne priser i utlandet

Reiser du ofte? Med PlussMobil kan du bruke mobilen i EU/EØS som hjemme, uten ekstra kostnad. Data, samtaler og SMS inkludert i abonnementet ditt brukes akkurat som om du var i Norge. Dette tilbudet er perfekt for hyppige reisende som ønsker å unngå dyre roaming-avgifter og komplikasjoner mens de er i utlandet. Dette gjelder også for populære reisemål som Spania, Tyskland, og Frankrike, hvor du kan streame, ringe, og tekste så mye du vil. I tillegg, hvis du reiser utenfor EU/EØS, tilbyr PlussMobil konkurransedyktige priser og klare pakker for bruk, så du alltid har kontroll over mobilkostnadene dine. Ingen ubehagelige overraskelser når du kommer hjem – bare sjekk PlussMobil sine tariffer for det landet du besøker, og velg den pakken som passer best for dine behov.

Faktura

Ingen overraskelser her! PlussMobil tilbyr eFaktura og AvtaleGiro for enkel og automatisk betaling av mobilregningen din. Og ja, det er helt gebyrfritt. Papirfaktura er også tilgjengelig for en liten sum hvis du foretrekker det. Med disse alternativene kan du velge den betalingsmetoden som passer best for deg, og sikre at dine betalinger er håndterte på en enkel og problemfri måte.

BankID på mobil hos PlussMobil

BankID på mobil? Absolutt! Med PlussMobil er det gratis å aktivere og bruke BankID. Sikkerhet og enkelhet i lomma, perfekt for alt fra nettbank til alderskontroll. Dette er en viktig tjeneste for de fleste nordmenn, og å ha den tilgjengelig gratis gjør PlussMobil til et enda mer attraktivt valg for sikker og pålitelig mobilbruk.

Vanlige Spørsmål

Hvor mye koster PlussMobil i måneden?

Prisene varierer avhengig av abonnementet du velger, men starter så lavt som 299 kr per måned for de grunnleggende pakker.

Hvordan kan jeg ta kontakt med PlussMobil?

Enkelt! Send en e-post til [email protected], eller besøk deres nettside www.plussmobil.no for mer informasjon og hjelp.

PlussMobil
5.0/5