Med fokus på enkelhet, fleksibilitet og rimelige priser har de klart å tiltrekke seg en stadig voksende kundebase. Uansett hva slags mobilbruker du er, enten du er en gjennomsnittsforbruker som bruker telefonen til å holde kontakten med venner og familie, eller en heavy user som er avhengig av konstant tilgang til data, så har Saga Mobil noe å tilby deg.

Hvordan bli kunde hos Saga mobil

Saga Mobil vil gjerne gjøre det så enkelt som mulig for deg å bytte mobilabonnement, så de kan ønske deg velkommen om bord i den nordnorske mobilklubben.

Så hvis du ikke er fornøyd med det nåværende mobilabonnementet ditt, eller hvis du ønsker å prøve noe nytt, er alt du trenger å gjøre er å kontakte Saga Mobils kundeservice, og de vil hjelpe deg med å få overført det eksisterende nummeret ditt. De ordner også med oppsigelsen av det gamle abonnement hos din nåværende leverandør, så du selv slipper å styre med det.

Alle mobilabonnementer

Noe av det mest attraktive ved Saga Mobil er det brede spekteret av mobilabonnementer de tilbyr. Hos Saga forstår de at det ikke er one-size-fits-all som gjelder, når det kommer til mobilabonnement. Derfor har de utviklet et variert utvalg som gjør at du kan velge det som passer best for dine individuelle behov og preferanser.

Saga Mobil tilbyr følgende abonnementer:

  • Privat+ Mini: Kr 40/mnd, betaler per bruk for samtaler, SMS, MMS, og data.
  • Privat+ 1GB: Kr 149/mnd, 1 GB data, fri tale, SMS og MMS.
  • Privat+ 3GB: Kr 229/mnd, 3 GB data, fri tale, SMS og MMS.
  • Privat+ 6GB: Kr 279/mnd, 6 GB data, fri tale, SMS og MMS.
  • Privat+ 12GB: Kr 359/mnd, 12 GB data, fri tale, SMS og MMS.
  • Privat+ FRI: Kr 399/mnd, ubegrenset data (100 GB høy hastighet), fri tale, SMS og MMS, 30 GB data i EU/EØS.

Ja, det virker nesten for godt til å være sant – hvis ikke man selv hadde sett det på hjemmesiden deres – men det billigste abonnementet deres koster altså bare 40 kroner i måneden! Og det beste av alt er at prisene er konkurransedyktige og gjennomsiktige, så du alltid vet nøyaktig hva du betaler for. Hos Saga Mobil finner du ingen skjulte gebyrer eller noe som står med liten skrift! På ekte nordnorsk vis er det direkte tale og ikke noe unødvendig tull.

Saga Mobil har også som målsetning å tilby kundeservice i verdensklasse. De tror på nærhet til kundene, og en kundeservice der du raskt får snakke med noen som behandler deg med respekt og med solid kunnskap – og forståelse for hvordan det er å være kunde.
Ja, og når du velger et nordnorsk mobilselskap får du også alltid en kundeservice som forstår dialekt!

Sperre abonnementet

Hos Saga Mobil er kundenes trygghet en viktig prioritet. Hvis du skulle miste telefonen din (i havet eller andre steder) eller være uheldig å bli utsatt for tyveri, kan du enkelt sperre abonnementet ditt ved å kontakte kundeservice eller gjøre det selv inne på «Mine Side». Dette hindrer uautorisert bruk og beskytter deg mot uønskede kostnader, hvis tyvaktige folk med skulle få fingrene i telefonen din.

Det er viktig du husker å reagere fort å få sperret mobilen din, hvis den skulle falle i andre langfingrede hender!

Abonnement og tjenester som eSIM

Med Saga Mobil får du mer enn bare the basics. Alle mobilabonnementene hos Saga inkluderer også en rekke fordeler som gjør mobilopplevelsen enda bedre. For eksempel får du ubegrenset bruk av sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat uten å bruke data, samt gratis tale og SMS til andre Saga Mobil-kunder.

I tillegg inkluderer abonnementene muligheten til å bruke mobilen som hjemme i EU/EØS uten ekstra kostnader. Du får også data rollover, slik at ubrukt data overføres til neste måned. Dette gjør det enda mer attraktivt å velge Saga Mobil som din mobiloperatør, da du får mye mer verdi for pengene dine.

Aldri igjen mist sim-kortet ditt

Saga Mobil er også i forkant av den teknologiske utviklingen ved å tilby eSIM-tjenester til kundene sine. Med eSIM trenger du ikke lenger et fysisk SIM-kort for å koble deg til mobilnettet. Alt du trenger å gjøre er å aktivere eSIM-funksjonen på telefonen din, og du er klar til å kjøre på. Dette gjør det enklere og smidigere enn noensinne å bytte mellom forskjellige enheter og abonnementer.

Bruk av mobil i utlandet

En annen flott funksjon med Saga Mobil er som nevnt muligheten til å bruke mobilabonnementet ditt i utlandet uten å måtte bekymre deg for høye roamingkostnader. Saga Mobil tilbyr nemlig «Roam Like Home» som lar deg bruke kvoten din på mobildata, ringeminutter og SMS i EU/EØS uten ekstra kostnader, slik at du kan utforske verden uten å måtte tenke på mobilregningen.

Dette gir deg friheten til å reise hvor som helst uten å måtte bekymre deg for å miste forbindelsen med verden.

Data rollover

En virkelig praktisk funksjon Saga Mobil tilbyr er «data rollover». For dem som ikke vet det fra før, betyr dette at ubrukt data fra en måned ganske enkelt bare kan overføres til neste måned – i stedet for bare å forsvinne på slutten av måneden.

På denne måten sørger Saga Mobil sørger for at du alltid får utbytte av den dataen du har betalt for. Uten den kjipe følelsen av at noen kommer og stjeler det lørdagsgodteriet du ikke har rukket å spise opp.

Vanlige spørgsmål

Hva vil det egentlig si å ha EU inkludert?

Når det står at EU er inkludert i abonnementet betyr det at du kan bruke mobilabonnementet ditt uten ekstra kostnader når du reiser i EU/EØS-land. Dette innebærer at du kan ringe, sende SMS og bruke data akkurat som hjemme i Norge, uten å bli belastet med høye roamingkostnader.

Hva betyr egentlig «roaming»?

Roaming refererer til bruken av mobiltelefon utenfor ditt hjemmenettverk, vanligvis når du reiser til et annet land. Dette inkluderer bruk av mobildata, samt tale- og meldingstjenester, og vanligvis påløper det ekstra kostnader når du bruker mobiltelefonen din i roaming-situasjoner. Heldigvis tilbyr Saga Mobil «Roam Like Home» som lar deg bruke kvoten din på mobildata uten å måtte bekymre deg for høye roamingkostnader.

Hvis jeg har fri bruk i EU/EØS og til Norge gjelder dette også fra Norge til utlandet?

Når du har fri bruk i EU/EØS og til Norge, betyr det at du kan bruke mobilabonnementet ditt uten ekstra kostnader når du reiser i EU/EØS-land og tilbake til Norge. Dessverre gjelder ikke dette for bruk fra Norge til andre land utenfor EU/EØS, og det kan påløpe ekstra kostnader for slike samtaler, tekstmeldinger og dataforbruk.

Saga Mobil
4.8/5