Denne artikkelen gir en dybdegående oversikt over hvordan Strim fungerer, hvilke abonnementsplaner som tilbys, og hvordan man kan tilpasse sitt abonnement etter egne behov.

Hva er Strim?

Strim er en norsk streamingtjeneste som tilbyr en integrert løsning for både tradisjonell TV og moderne strømming. Plattformen samler TV-kanaler, filmer, serier, og sportsbegivenheter i ett abonnement. Brukere kan nyte innhold fra både norske og internasjonale kilder, inkludert populære strømmetjenester som HBO og Viaplay. Strim skiller seg ut ved å tilby en hybrid modell hvor brukerne kan få tilgang til både lineær TV og on-demand innhold, noe som gjør den til et attraktivt alternativ for de som ønsker fleksibilitet i sitt mediekonsum.

Sånn bruker du Strim

Å bruke Strim er enkelt og brukervennlig, selv for de som ikke er teknisk kyndige. Først må du registrere deg og velge et abonnement som passer dine behov. Etter registrering kan du enkelt logge inn på Strim via deres app eller nettside på en rekke enheter som smart-TV, PC, tablet, eller smartphone. Navigasjonen på plattformen er intuitiv, med klare kategorier og søkefunksjoner som hjelper deg å finne det innholdet du ønsker å se. Strim tilbyr også personaliserte anbefalinger basert på ditt tidligere seermønster.

Steg 1: Opprett en konto

For å begynne å bruke Strim, må du først opprette en konto. Dette kan du gjøre ved å besøke Strim sin hjemmeside eller laste ned deres app. Du vil bli bedt om å oppgi grunnleggende informasjon som navn, e-postadresse, og et passord. Etter at du har fylt ut nødvendig informasjon og bekreftet din e-postadresse, er kontoen din klar til bruk, og du kan begynne å utforske de ulike streamingmulighetene.

Steg 2: Velg abonnement

Når du har opprettet kontoen din, er neste skritt å velge et abonnement. Strim tilbyr forskjellige pakker som varierer i innhold og pris. Hver pakke er designet for å møte forskjellige behov og preferanser, enten du er mest interessert i filmer og serier, eller om du ønsker tilgang til sportskanaler. Vurder dine seervaner og velg pakken som best reflekterer hva du liker å se på.

Steg 3: Konfigurer betalingsmetoden

Etter at du har valgt en passende pakke, må du sette opp en betalingsmetode. Strim aksepterer de fleste større betalingskort, inkludert Visa og MasterCard, samt andre digitale betalingsløsninger. Betalingssiden er sikret med kryptering, så du kan være trygg på at din finansielle informasjon er beskyttet. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre kjøpet av ditt abonnement.

Steg 4: Start streaming

Nå som kontoen din er satt opp og abonnementet er aktivt, er du klar til å starte streaming. Logg inn på din Strim-konto på den enheten du foretrekker å se på. Du vil ha umiddelbar tilgang til alle TV-kanaler, filmer, og serier som er inkludert i ditt abonnement. Du kan også laste ned innhold til din mobil eller nettbrett for å se offline, noe som er perfekt for reiser.

Hva kan du se på Strim?

Strim tilbyr et bredt utvalg av innhold, fra lokale norske serier og nyhetssendinger til internasjonale filmer og sportsarrangementer. Med partnerskap med kjente strømmetjenester som HBO og Viaplay, sikrer Strim at det alltid er noe for enhver smak. Plattformen oppdateres jevnlig med nye titler, så det er alltid noe nytt å oppdage.

Lokale og internasjonale TV-kanaler

Strim gir tilgang til et bredt spekter av både norske og internasjonale TV-kanaler. Dette inkluderer alt fra NRKs ulike kanaler til mer spesialiserte som BBC og CNN. Dette gjør Strim til et ideelt valg for dem som ønsker å holde seg oppdatert med både lokale nyheter og globale hendelser.

Filmer

Enten du er til nyere blockbusters eller klassiske filmer, tilbyder Strim et bredt filmudvalg. Strim samarbeider med flere store filmleverandører for å sikre en kontinuerlig oppdatering av deres filmsamling, så der er altid noget nyt at se.

Serier

For serieentusiaster tilbyr Strim et omfattende bibliotek av både internasjonale hit-serier og lokale favoritter. Fra skandinaviske krimserier til amerikanske dramaer, Strim’s samling er mangfoldig og tilbyr noe for enhver smak.

Sport

Sportsfans kan glede seg over bred dekning av både lokale og internasjonale sportsbegivenheder på Strim. Plattformen tilbyr alt fra fotball, inkludert Premier League og Champions League, til tennis, golf, og motorsport.

Barneinnhold

Strim tar også hensyn til de yngste seerne med et utvalg av barneprogrammer og familiefilmer. Dette innholdet er tilgjengelig på en egen barnevennlig plattformdel, sikker og lett tilgjengelig for barna.

Dokumentarer

For de som foretrekker faktabasert underholdning, tilbyr Strim et bredt utvalg av dokumentarer som dekker en rekke emner, fra historie og vitenskap til kultur og teknologi.

Livsstilsprogrammer

Strim gir også tilgang til en rekke livsstilsprogrammer, inkludert matlagingsprogrammer, reiseserier, og reality-TV. Dette innholdet er perfekt for seere som ønsker inspirasjon og underholdning fra det virkelige liv.

Strim-abonnementsplaner

Strim tilbyr to hovedabonnementer: Strim Mye og Strim Mest. «Strim Mye» koster 449 kr per måned og gir tilgang til et bredt utvalg av TV-kanaler samt populære strømmetjenester som HBO og Viaplay. «Strim Mest» koster 499 kr per måned og inkluderer enda flere kanaler samt reklamefri tilgang til enkelte tjenester som TV 2 Play. For sportsentusiaster tilbyr Strim muligheten til å legge til sportskanaler og spesifikt sportsinnhold, som Champions League og LaLiga, mot en ekstra månedlig kostnad. Disse fleksible abonnementene gir brukerne mulighet til å skreddersy seeropplevelsen.

Hvordan avbryte abonnementet

Hvis du bestemmer deg for å si opp Strim-abonnementet ditt, kan du enkelt gjøre det på nettet. Logg inn på kontoen din via Strim-nettstedet eller -appen, gå til «Min konto» og velg «Abonnementer». Her finner du muligheten til å si opp abonnementet ditt. Strim krever ingen oppsigelsestid, så abonnementet avsluttes umiddelbart uten ekstra kostnad. Husk å si opp før neste faktureringsperiode starter for å unngå ekstra betalinger.

Kundestøtte

Strim tilbyr omfattende kundestøtte for å håndtere spørsmål og tekniske problemer. Kundestøtte er tilgjengelig via telefon, e-post og en live chat-funksjon på nettsiden. Enten det gjelder spørsmål om fakturering, tekniske problemer med strømming eller hjelp til å navigere i appen, er Strims kundeserviceteam opplært til å hjelpe deg raskt og effektivt. For ytterligere hjelp finnes det også en detaljert FAQ-seksjon på Strims nettsted som dekker de vanligste spørsmålene og løsningene.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan registrerer jeg meg for Strim?

Du kan registrere deg for Strim ved å besøke deres nettside, velge en abonnementsplan, og opprette en konto med din e-postadresse og betalingsinformasjon.

Kan jeg se direktesendt sport på Strim?

Ja, du kan se direktesendt sport på Strim ved å tilføye sportskanalpakker til ditt abonnement.

Finnes det en gratis prøveversjon av Strim?

Nei, per nå tilbyr Strim ingen gratis prøveversjon av deres tjeneste