Det er akkurat derfor vi er; for å hjelpe deg å finne den avtalen som passer deg beste.

Mobilt bredbånd

Et mobilt bredbånd er en avtale for deg som ønsker bredbånd flere steder. Du kan selv velge hvor mange GB du ønsker, og det finnes forskjellige avtaler du kan velge mellom. Med andre ord kan du ta med deg en ruter på hytta for så å ta den med i båten eller i bilen. Grunnen til at mobilt bredbånd er så enkelt å ha med å gjøre er fordi du trenger ikke å installere det noe sted. Du kan dermed enkelt ta deg med deg hvor enn du skal. Akkurat som med resten av Telenor sine avtaler så kan du også bruke det i hele EU/EØS uten ekstra kostnader.

Du kan altså ta med deg det mobile bredbåndet på ferie dersom det er ønskelig. Det er heller ingen bindingstid på bredbåndet. Det betyr at du enkelt kan bestille et mobilt bredbånd hvis du for eksempel skal bo en hel sommer på hytta eller hvis du skal på en lang ferie til utlandet. Du kan enkelt avbestille bredbåndet igjen etter at ferien er ferdig, slik at du slipper unødvendige kostnader.

Abonnement og priser

Akkurat som med mobilabonnementene fra Telenor så får du også Data Rollover med mobilt bredbånd. Det vil si at om du har en avtale på 10GB i måneden og kun bruker 8GB en måned, så vil du ha 12GB neste måned. Du kan med andre ord få bruk for all dataen du betaler for, uansett når du bruker den. I abonnementet får du også inkluder bildelagring i Min Sky slik at ferieminnene enkelt kan bli tatt vare på uten at du trenger å være redd for at de skal forsvinne.

Dette er de avtalene du kan velge mellom:

  • S: 8 GB for 299 kroner i måneden. Med dette abonnementet får du også 10 GB lagring i Min Sky, perfekt for deg som bare surfer litt innimellom.
  • M: 15 GB for 349 kroner i måneden. Med dette abonnementet får du også 25 GB lagring i Min Sky, perfekt for deg som surfer litt hver dag.
  • L: 50 GB for 549 kroner i måneden. Med dette abonnementet får du også 50 GB lagring i Min Sky, perfekt for deg som surfer hele tiden og som gjerne vil dele med familien.
  • XL: 100 GB for 799 kroner i måneden. Med dette abonnementet får du også 100 GB lagring i Min Sky, perfekt for deg som har en hel familie som ønsker å surfe på nettet hver dag.
  • XXL: 200 GB for 999 kroner i måneden. Med dette abonnementet får du også 100 GB lagring i Min Sky, perfekt for deg som har en familie som både vil surfe og streame.
Mobilt bredbånd fra Telenor
4.8/5