Vi skal nå gå igjennom fordelene du får dersom du velger et abonnement hos Telia. Vi skal også vise deg prisene på de forskjellige abonnementene slik at du enkelt kan sammenlikne og deretter velge det abonnementet som passer best for deg.

Mobilt bredbånd

Med mobilt brebånd fra Telia får du alltid Data Rollover som vil si at du enkelt kan bruke data som ikke ble brukt forrige måned, den neste måneden i stedet. Med andre ord får du bruk for all dataen du betaler for. Telia har også dekningsgaranti noe som vil si at du har garantert god dekning, hvis ikke får du lov å klage.

Dersom du velger de to minste abonnementene får du også med Data Boost. Data Boost vil si at du kan få ubegrenset data i 12 timer for kun 99 kroner. Da kan hele familien benytte disse 12 timene til å laste ned det som trengs slik at man er klar for dagene eller ukene som kommer.

Du kan velge mellom forskjellige abonnementer når du kjøper en avtale hos Telia. Du kan selv velge det du har behov for.

Dette er de abonnementene du kan velge mellom:

  • 10 GB: Abonnementet med 10 GB gir deg en nettverkshastighet på 100 Mbits/s. Dette abonnementet er perfekt for deg som ønsker å surfe en del og som kanskje ønsker å se en video eller to. Abonnementet koster 249 kroner i måneden.
  • 25 BG: Abonnementet med 25 GB gir deg en nettverkshastighet på 100 Mbits/s. Dette abonnementet er perfekt for deg som ønsker å kunne streame en episode eller to og som ønsker å surfe litt hver dag. Abonnementet koster 379 kroner i måneden.
  • 50 GB: Abonnementet med 50 GB gir deg ubegrenset data, men nettverkshastigheten vil ligge på 100 Mbit/s helt til du har brukt opp de 50 GB. Deretter vil nettverkshastigheten ligge på 6 Mbit/s. Perfekt for deg som ønsker å kunne streme eller ønsker å dele nettverket med andre. Abonnementet koster 499 kroner i måneden.
  • 100 GB: Abonnementet med 100 GB gir deg ubegrenset data, men nettverkshastigheten vil ligge på 100 Mbit/s helt til du har brukt opp de 100 GB. Deretter vil nettverkshastigheten ligge på 6 Mbit/S. Perfekt for deg som ønsker å la hele familien kunne dele på nettverket. Abonnementet koster 549 kroner i måneden.
  • 250 GB: Abonnementet med 250 GB gir deg ubegrenset data, men nettverkshastigheten vil ligge på 100 Mbit/s helt til du har brukt opp de 250 GB. Deretter vil nettverkshastigheten ligge på 10 Mbit/S. Perfekt for deg som ønsker at hele familien skal kunne streame og surfe. Abonnementet koster 799 kroner i måneden.
Mobilt bredbånd fra Telia
5.0/5