Så hvis du er interessert i hvordan det fungerer og hva det innebærer, så les videre her, sånn at du kan finne ut av om dette er den riktige løsningen for deg og hverdagen din.

Det å ha tilgang på internett er viktig for oss, for vi bruker nettet til alt fra å kommunisere med venner og familie, til jobb og til alle mulige praktiske ting som å bruke bankkortene våre til å kjøpe togbilletter. Derfor kan de være irriterende å ikke ta tilgang på nett når man for eksempel er på hyttetur, på hyttetur, eller andre steder der du ikke har tilgang på bra nett.

Internett overalt med mobilt bredbånd

Når man tenker på nett, tenker man stort sett enten på 4G eller på ruteren man bruker hjemme. Men det finnes en tredje løsning, som er perfekt for når man for eksempel skal på hyttetur og ønsker å kunne jobbe litt, se på Netflix eller andre ting der man trenger mer nett enn for eksempel det man har tilgang til på mobilen. Dette kan nemlig vært dyrt. Men det er her mobilt bredbånd som kommer inn i bildet som den perfekte løsningen. Og med pakker fra 5 GB til 300 GB, er det rik mulighet til å utfolde seg.

Det å kunne ha tilgang på nett uansett hvor man er, er noe som er veldig praktisk, og i takt med at vi ønsker å bruke mer og mer tid på hytta, er det for eksempel ikke så smart at man ikke har tilgang på nett når man er der, men med Telio kan man ta med seg nett på tur via en hjemmeruter, sånn at både mobilen, nettbrettet ditt og dataen din alltid har tilgang på nett. Med en hjemmeruter kan du bruke nett hjemme eller på hytta med stor rekkevidde og kapasitet. Like bra nett som alltid, bare mer fleksibelt og praktisk.

Priser på mobilt bredbånd

Når det kommer til mobilt bredbånd, kan man velge hvor mye data man har behov for, sånn at man alltid bare kan betale for akkurat det man trenger. Man kan også kjøpe ekstra datapakker hvis man har behov for mer, sånn at man alltid kan få nok nett. Her er noen av de prisene:

  • 5 GB koster 149 kr i måneden
  • 10 GB koster 229 kr i måneden
  • 25 GB koster 349 kr i måneden
  • 50 GB koster 449 kr i måneden
  • 100 GB koster 549 kr i måneden
  • 200 GB koster 699 kr i måneden
  • 300 GB koster 899 kr i måneden

Man kan i tillegg kjøpe mer data hvis man har behov for det, sånn at man alltid har akkurat det man trenger, hvis man for eksempel ikke har nok data tilgjengelig på slutten av måneden.

Mobilt bredbånd fra Telio
4.5/5