Hva er Allente?

Tenk deg å ha tilgang til både TV-kanaler og de beste strømmetjenestene som Viaplay og HBO under ett og samme tak – og det er akkurat det Allente tilbyr. Med deres nye 1-boks og strømmeapp kan du enkelt se på TV og film i både EU og EØS. Så enten du er på ferie eller hjemme i sofaen, har du alltid underholdningen lett tilgjengelig. Og med funksjoner som 4K- og HDR-støtte sørger Allente for at du får en seeropplevelse av høyeste kvalitet. Se sport, filmer og serier i knivskarp kvalitet, hvor som helst og når som helst.

Allente tilbyr også en rekke pakkeløsninger, slik at du kan tilpasse ditt abonnement etter dine spesifikke behov. Om du er en sportsentusiast, filmelsker eller bare vil ha tilgang til kvalitetsbarneprogrammering, har Allente noe for deg. I tillegg integrerer Allente sømløst live TV med on-demand innhold, så du kan velge å se det du vil, når du vil. Med enkel tilgang gjennom deres avanserte dekodere eller via appen på din mobile enhet, gir Allente deg friheten til å nyte din favorittunderholdning på dine vilkår. Dette gjør Allente til en foretrukket løsning for familier, reisende og enhver som verdsetter kvalitet og fleksibilitet i sitt underholdningsliv.

Opprett konto

Det er superenkelt å komme i gang med Allente. Alt du trenger å gjøre, er å laste ned Allente-appen, velge «Opprett konto» og følge de enkle trinnene. I løpet av få minutter er du klar til å strømme alt det flotte innholdet. Med Allente-appen kan du i tillegg administrere abonnementene dine, se regninger og mye mer – direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet. Registreringen er designet for å være brukervennlig, slik at du enkelt får tilgang til alt fra direktesendt TV til on-demand filmer og serier uten problemer. Begynn eventyret med Allente i dag og dykk ned i en verden av topp underholdning.

Ett abonnement som passer deg

Ikke alle har de samme behovene, og det vet Allente. Derfor kan du tilpasse abonnementet ditt slik at det passer perfekt for deg.

Mobilt bredbånd

Allente tilbyr lynraskt mobilt bredbånd med hastigheter på opptil 500 Mbps. Du får stabil og rask internettilgang uten kabler eller graving i hagen. Og hvis du slår sammen TV- og bredbåndsabonnementet ditt med Allente, kan du til og med få et godt tilbud!

Kombineret pakke

Hvis du vil ha både TV og raskt internett, bør du sjekke ut Allentes kombinasjonspakker. Du får tilgang til et vell av TV-kanaler og robust bredbånd til en god pris. Alt på én regning.

Fleksible valgmuligheder

Hos Allente kan du justere abonnementet ditt månedlig via «Min side». Legg til eller fjern tjenester etter eget ønske – det er superfleksibelt!

TV-app for streaming

Allentes TV-app gjør det mulig for deg å ta med din TV-opplevelse overalt. Last ned innholdet og se dine favorittprogrammer offline, eller strøm live mens du er på farten. Med mulighet for å strømme på op til 4 enheter samtidig, er det underholdning nok for hele familien, uansett hvor dere befinner dere. Appen er også fylt med brukervennlige funksjoner som gjør det enkelt å finne akkurat det du vil se. Uansett om det er live-sport, de nyeste seriene, eller klassiske filmer, har Allente-appen noe for enhver smak.

Ingen angrerett på strømmetjenester hos Allente

Husk at når du tegner deg på en streamingtjeneste hos Allente, har du ikke angrerett. Så snart du begynner å bruke tjenesten, betraktes kjøpet som endelig. Men med alt det fantastiske innholdet tilgjengelig, hvorfor skulle du ønske å angre? Allente er dedikert til å tilby førsteklasses innhold og enestående kundeservice. Med kontinuerlige oppdateringer og tillegg til deres innholdsbibliotek, er det alltid noe nytt å oppdage. Så trå inn i Allentes verden, hvor kvalitetsunderholdning aldri er langt unna.

Kundestøtte

Står du fast, eller har du spørsmål om din Allente-tjeneste? Ikke bekymre deg! Allentes kundestøtte er her for å hjelpe deg med alt du måtte trenge. Enten det er tekniske problemer, fakturaspørsmål eller hjelp til å forstå de forskjellige abonnementene, er Allentes kundeservice kun et klikk eller en telefonsamtale unna.

Kundestøtten er tilgjengelig både via telefon og e-post, og du kan også chatte live med en representant gjennom Allente-appen eller på deres nettside. Slik får du rask og effektiv hjelp akkurat når du trenger det. Med en vennlig og kunnskapsrik kundeserviceteam, er Allente dedikert til å sikre at hver enkelt kunde får en problemfri opplevelse.

I tillegg til direkte støtte, tilbyr Allente en omfattende FAQ-seksjon på sin nettside. Her finner du svar på mange vanlige spørsmål, fra hvordan man setter opp tjenester til feilsøking av vanlige problemer. Dette betyr at du kanskje kan finne løsningen du trenger, raskt og enkelt, uten engang å måtte ta kontakt.

Vanlige spørsmål

Hvilke enheter kan jeg bruke til å strømme Allente?

Du kan strømme Allente på en rekke enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner og smart-TV-apparater. Bare last ned Allente-appen på din foretrukne enhet, logg inn, og du er klar til å nyte alt det spennende innholdet!

Tilbyr Allente en gratis prøveperiode?

Ja, Allente tilbyr en gratis prøveperiode for nye brukere. Dette gir deg en flott mulighet til å utforske tjenesten og dens rikholdige bibliotek av TV-programmer, filmer og sportsbegivenheter før du forplikter deg til et abonnement.

Kan jeg opprette en konto når jeg ikke er i Norge?

Ja, du kan opprette en Allente-konto selv når du ikke er i Norge, så lenge du befinner deg i EU/EØS-området. Dette sikrer at du kan nyte Allente sitt brede utvalg av underholdning, uansett hvor innenfor EU/EØS du måtte befinne deg.