Som en strømmetjeneste tilbyr Viaplay bred underholdning rett til din stue eller på farten. Velg pakken som passer dine behov, meld deg på, og dykk inn i en verden av førsteklasses innhold med kun et klikk. Uansett om du er til raske sportsbegivenheter eller lange filmkvelder, finner du alt du trenger.

Registrer deg hos Viaplay

Klar for å utforske alt det Viaplay har å tilby? Registrering er enkel. Gå til Viaplays nettside, velg en passende pakke og opprett din konto. Du kan starte å strømme med en gang, og det beste? Du står fritt til å avslutte abonnementet når som helst – ingen bindingstid, ingen bekymringer! Dette gir deg friheten til å tilpasse underholdningen etter livsstilen din, enten du er hjemme eller på reise. Viaplay er også en flott løsning for deg som vil ha tilgang til kvalitetsinnhold på en brukervennlig plattform.


Selvfølgelig! Her er tilføjelsen af en ny H3 med en trin-for-trin gennemgang af registreringsprocessen hos Viaplay:

Hvordan registrere seg hos Viaplay

Klar for å utforske alt det Viaplay har å tilby? Registrering er enkel og tar bare noen få skritt. Her er hva du skal gjøre for å komme i gang:

  • Besøk Viaplay-nettsiden: Gå først til www.viaplay.no.
  • Velg din pakke: Utforsk de forskjellige pakkene og velg den som passer best til dine underholdningsbehov. Enten det er ‘Viaplay Film & Serier’, ‘Viaplay Medium’ eller ‘Viaplay Total’.
  • Opprett en konto: Fyll inn dine personlige opplysninger for å opprette en ny konto. Du vil trenge en gyldig e-postadresse og et passord.
  • Bekreft betalingsinformasjon: Skriv inn betalingsinformasjonen din for å sette opp betaling for abonnementet. Husk at du kan avslutte abonnementet når som helst.
  • Start å strømme: Når registreringen er fullført og betalingen er godkjent, kan du begynne å strømme innholdet umiddelbart på din valgte enhet.

Denne enkle prosessen sikrer at du raskt kan få tilgang til et bredt utvalg av kvalitetsunderholdning med minimal innsats, og du står fritt til å avslutte abonnementet når dine behov eller situasjon endrer seg.

Viaplay pakke

Uansett om du er filmelsker, seriefreak eller sportsfanatiker, har Viaplay en pakke for deg. Fra ‘Viaplay Film & Serier’ til ‘Viaplay Total’ med all sport inkludert Premier League, hver pakke tilbyr noe unikt. Velg det som passer best og nyt muligheten til å endre eller avslutte abonnementet når du ønsker. Viaplay tilpasser seg dine preferanser og endrer seg sammen med dine interesser og livsfaser, noe som gjør det til en ideell partner for alle dine underholdningsbehov.

Viaplay total

For den ultimate sportentusiasten tilbyr ‘Viaplay Total’ adgang til alle livesportbegivenheter samt eksklusive serier og filmer. Se hver eneste Premier League-kamp med dyptgående analyser og diskusjoner, alt samlet på ett sted! I tillegg inkluderer dette abonnementet internasjonale sportsbegivenheter som Formel 1, NHL og mange andre. Dette gjør ‘Viaplay Total’ til den mest omfattende pakken for de som virkelig ikke vil gå glipp av noe innen sportens verden.

Denne pakken koster 749 kr/mnd, og du kan ofte finne tilbud som gir deg en prosentvis rabatt de første månedene.

Viaplay medium

Ønsker du en god blanding av sport og underholdning? ‘Viaplay Medium’ gir deg live tilgang til alle Premier League-kamper, samt et bredt utvalg av populære serier og filmer. Dette er det perfekte valget for de som ønsker både sport og underholdning til hele familien. Pakken er ideell for dem som ser etter en mellomting mellom grundig sportsdekning og førsteklasses filmer og serier. Med ‘Viaplay Medium’ kan du enkelt tilpasse kveldens underholdning til både store og små.

Prisen for ‘Viaplay Medium’ er 399 kr/mnd, og denne pakken inkluderer også en rabatt på 25% for de første seks månedene for nye abonnenter.

Viaplay film & serier

For de som foretrekker filmer og serier, tilbyr ‘Viaplay Film & Serier’ et rikholdig bibliotek av nye filmer og binge-verdige serier. Med mulighet for å strømme på flere enheter, er dette den ideelle pakken for både filmkvelder og lange reiser. Denne pakken er spesielt attraktiv for de som vil fordype seg i noen av de mest snakkede om seriene i verden samt en mengde kinofilmer rett fra storbyenes filmfestivaler. ‘Viaplay Film & Serier’ er din portal til en verden av toppfilmer og must-see TV-shows.

Denne pakken tilbys til en pris på 159 kr/mnd etter en gratis prøveuke, hvilket gør det til en fremragende måde at teste tjenesten på før et løbende abonnement.

FAQ

Hvor mye koster Viaplay i måneden?

Prisene varierer med valg av pakke. ‘Viaplay Film & Serier’ er tilgjengelig fra 159 kr/mnd etter en gratis prøveuke, mens ‘Viaplay Medium’ koster 399 kr/mnd med sportsadgang. For full pakke, er ‘Viaplay Total’ priset til 749 kr/mnd.

Kan man få Viaplay gratis?

Ja, nye kunder kan nyte en gratis prøveuke med ‘Viaplay Film & Serier’-pakken. Dette gir deg en smakebit på hva du kan forvente, og du kan avslutte abonnementet når som helst under prøveperioden.

Hvordan leie film på Viaplay?

Selv uten et løpende abonnement, kan du enkelt leie filmer på Viaplay. Velg ‘lei’ på den ønskede filmen, logg inn eller opprett en konto, oppgi betalingsinformasjon, og filmen er din til å se i et begrenset tidsrom. Dette er en flott måte å se de nyeste utgivelsene på, helt uten forpliktelser.